Magi av svart formelle kjoler

26.10.2017 10:56
Svart er en farge for alle årstider smak og figurer, og så det er ingen overraskelse at formelle kjoler i svart er både populær og tidløs. Du kan allerede ha funnet fordelene med svarte kjoler hvis du eier en LBD, eller kanskje denne fargen er nytt for deg hvor kjoler er bekymret.
 
I denne artikkelen skal vi utforske svart og hvordan du ser flott når iført det:
 
Vanligvis er det et par typer formelle kjoler.
 
Først har vi kvelden kjoler. De er skapt for å legge til sjarm formell kveld fester, seremonier og andre stilige sosiale aktiviteter. Skjørt når vanligvis baksiden av føttene og stoffet viser naturlige grace, som de er ofte laget av lys, flyter materialer som chiffon, silke eller satin.
 
Svart er mest seremonielle fargen og som hjemme på svinekjøtt i en begravelse. Evening kjoler kan ha ganske mange stiler. Vestlige stiler er mer moderne og vanligvis har lav-kutt necklines og la de tilbake nakne, som virkelig kan maksimere vakre kvinner. Men for en mer beskjeden bæreren er østlige stiler vanligvis litt mer subtil med høyere necklines og mindre kjøtt i visningen. Østlige kvelden kjoler som qipaos blir mer moderne disse dager og er en flott måte å sammenlegge noe spice å din garderobe. Tross alt, hvem kan motstå en sort silke qipao med gylne broderi for eksempel?
 
For det andre kan vi vurdere kortere formelle kjoler. Bruk å delta cocktailfester og andre mindre formelle begivenheter som forretningsmiddager. Sine skjørt er ca 5 cm over eller under knærne og spesielt egnet for yngre damer. Det er ikke mye forskjell mellom denne typen kjole og en LBD, men kort formelle kjoler ville pleier å være mindre flørtende og avslørende og kanskje dekorert med ruffles og blomsterdekorasjoner. Svart ville være perfekt for disse kjoler som det er anstendig, sedate og egnet for både arbeid og lek!
 
Uansett hva slags formelle kjoler slitasje vi, hvis vi skal ha svart så vi trenger å bære oss på riktig måte.
 
Svart er alltid en magisk farge innen moteklær. Det betyr å være kule, direkte, direkte og representerer det raske steget i moderne byer. Den har en sterk følelse av å være sterk.
Så når vi velger å sette på svarte formelle kjoler, bør vi ha:
 
Flair
For å lage vår egen stil når iført svarte formelle kjoler, må vi har noe som avslører noen livlighet, som viktorianske palace skjørt som er både moderne og pen.
 
Vi bør også vurdere å gjøre en uttalelse med våre tilbehør og makeup. Svart er en god titt på egen hånd, men med noen interessante tilbehør det vil virkelig pop! Prøv tykk metallisk for en moderne måte å accessorize. Også i motsetning til andre farger må vi sminke ganske mørkt som det er den rette matchen for fargen på kjolen.
 
Lidenskap
Klær har sin egen ånd, og svart er holdning. Hvis du er sterk og livlig og kan dominere alle slags farger, vil du har ingen problem med svart. Men hvis du er blek og saktmodige, så ha skinnende smykker og fargerike tilbehør for å gjøre ditt ser mer robust å gå med styrken i svart.
 
Liberty
Svart frigjør oss å ha glamorøse kjoler helst og uansett, men husk å velge riktig formelle kjoler for hendelsen som du deltar på. Veldig utsmykket og innredet kjoler er bedre for de mest formelle arrangementene, så ikke overdress!
 
festzed.no gjør det enkelt å få mer informasjon om formelle kjoler. Registrer deg for vårt fantastiske, gratis nyhetsbrev for å finne ut hvordan å få de beste tilbudene på siste kjoler, kjoler og undertøy, raskt og enkelt.

—————

Tilbake


Kategorier


Kontakt

Festzed.no